Mandag - Fredag: 09.00 - 18.00 (20.00 efter aftale)

Weeekend & helligdage: Lukket - åben efter aftale!

Kosmetolog med stor faglig spredning

Hos Well Balanced Health & Skincare er vi en professionel kosmetolog med brede kompetencer. Søger du en kompetent fagspecialist inden for kosmetologi på Amager eller i København, er vi det sikre valg for en god behandling.

Som kosmetolog tilbyder vi en bred vifte af forskellige former for pleje af hud, krop og negle. Vi kan blandt andet tilbyde:

​Kvalitetsbevidst og resultatorienteret kosmetolog

​Ønsker du vores hjælp inden for hudpleje eller andre behandlinger, kan du være sikker på, at vi er en kvalitetsbevidst kosmetolog, der har fokus på at levere et flot resultat. Vi er eksperter i alle former for hudpleje og har serviceret et væld af tilfredse kunder, der kommer igen og igen.

Har du problemer med tør, fedtet sensitiv hud? Eller har du acne eller pigmentforandringer? Vi har nogle intense behandlinger, der kan hjælpe dig til at få en bedre balance, så du får en renere og sundere hud. Vi gør alt, vi kan, for at du får en behagelig behandling i høj kvalitet.

Book tid til behandling

​Som professionel kosmetolog hjælper vi hver dag kunder med forskelligartede problemer og udfordringer. Vi har fokus på dine behov, og vi sætter en ære i at hjælpe dig med grundige og dybdegående behandlinger, der skaber velvære og glæde.

Kontakt os for booking af tid til behandling på telefon 60 18 06 85 eller skriv til info@wellbalanced.dk.

​​​Frankrigsgade 35

2300 København S


Tlf.: 60 18 06 85

E-mail: info@wellbalanc​ed.dk​