Mandag - Fredag: 09.00 - 18.00 (20.00 efter aftale)

Weeekend & helligdage: Lukket - åben efter aftale!

Atopisk eksem behandling skal være skånsomt

Atopisk eksem er en almindelig inflammatorisk hudsygdom, som kan forekomme hos både voksne og børn (også kendt som børneeksem). Den er kendetegnet ved, at huden er meget følsom, og den reagerer derfor kraftigt på det normale miljø ved at blive tør, rød og irritereret. Der kan også opstå revner, blærer eller sårdannelse i huden.

Atopisk eksem skyldes, at hudens naturlige barrierefunktion er nedsat, og den har derfor en nedsat fugtbindende evne. Personer med atopisk eksem har ofte svært ved at anvende almindelige hudplejeprodukter, da det er nødvendigt at anvende meget milde og skånsomme produkter ved behandling af Atopisk eksem.

behandlingsmuligheder

Det er ikke muligt at slippe helt af med atopisk eksem, men hudens udseende kan forbedres markant ved hjælp af forskellige hudplejebehandlinger og hudplejeprodukter, og her kan vi hjælpe dig, da det er vigtigt at anvende de helt rigtige produkter, som ikke forværrer eksemen.

Bestil tid til en atopisk eksem behandling

Du kan med fordel bestille en tid til en grundig og effektiv hudplejebehandling hos os i vores klinik på Amager i København, hvis du lider af denne type eksem og gerne vil have en pænere hud.

Du kan ringe og bestille en tid hos os på telefon 60 18 06 85 eller ved at skrive en besked til vores e-mail info@wellbalanced.dk.

​​​Frankrigsgade 35

2300 København S


Tlf.: 60 18 06 85

E-mail: info@wellbalanc​ed.dk​