Mandag - Fredag: 09.00 - 18.00 (20.00 efter aftale)

Weeekend & helligdage: Lukket - åben efter aftale!

Behandling af rosacea med de rette produkter

Rosacea er en hudsygdom, der er kendetegnet ved, at ansigtet – eller dele af ansigtet – bliver meget rødt og blussende. Det er især kinder og næsen, der rammes, og det vil ses i form af udvidede blodkar samt inflammeret aknelignende udslæt.

Kvinder rammes hyppigere end mænd, ofte i 30 til 50 årsalderen. Rosacea er ofte kronisk og kan i visse tilfælde også være arvelig.

Forebyggelse og behandling af rosacea

Der findes mange forskellige former for behandling og forebyggelse af rosacea, men de fleste, der lider af hudsygdommen, vil opleve, at de forskellige behandlingsformer ikke har ret stor effekt, medmindre man anvender de rigtige hudplejeprodukter og får hudplejebehandlinger, som er tilpasset hudsygdommen. Forkerte hudplejeprodukter og makeup kan faktisk forværre tilstanden.

Bestil tid til en behandling hos os

Hos Well Balanced på Amager i København har vi stor erfaring med effektive behandling af rosacea. Vi anvender udelukkende hudplejeprodukter, der er velegnede til hudsygdommen, så din tilstand ikke bliver forværret.

Lider du af rosacea, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 60 18 06 85 for at bestille en tid til en behandling, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@wellbalanced.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

​​​Frankrigsgade 35

2300 København S


Tlf.: 60 18 06 85

E-mail: info@wellbalanc​ed.dk​