Mandag - Fredag: 09.00 - 18.00 (20.00 efter aftale)

Weeekend & helligdage: Lukket - åben efter aftale!

Exuviance – markedets førende hudplejemærke

Hos Well Balanced på Amager i København anvender vi de verdenskendte hudplejeprodukter fra Exuviance til vores hudplejebehandlinger. Det er markedets førende hudplejemærke, og det kan købes hos os.

Ved at anvende hudplejeprodukter fra Exuvidance kan du bevare din ungdommelige glød i længere tid, aldringsprocessen nedsættes, og huden tilføres spændstighed. Med andre ord: Jo før du begynder at bruge Exuviance produkter, jo længere tid kan du bevare dit ungdommelige udseende.

Exuviance har udviklet hudplejeprodukter og -behandlinger til både mænd og kvinder, som gerne vil se resultater hurtigt, uden at det koster dem en formue. Produkterne passer til alle hudtyper, herunder også til følsom hud.

Få hjælp til dine hudproblemer med Exuviance?

Har du problemer med uren hud, er der heldigvis hjælp at hente. Hudplejeprodukterne fra Exuviance er nemlig især velegnede til dig, der døjer med eksempelvis:

Du kan læse mere under ”Hudproblemer”.

Kontakt os og hør mere om produkterne

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om de verdenskendte hudplejeprodukter fra Exuviance, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 60 18 06 85, eller du kan skrive til vores e-mail info@wellbalanced.dk. Så vender vi tilbage inden for kort tid.

​​​Frankrigsgade 35

2300 København S


Tlf.: 60 18 06 85

E-mail: info@wellbalanc​ed.dk​