Mandag - Fredag: 09.00 - 18.00 (20.00 efter aftale)

Weeekend & helligdage: Lukket - åben efter aftale!

Well Balanced

Health & Skincare​

Kære Kunde
Hos Well Balanced er vi experter i hudpleje. Vi gør en ære i at hjælpe dig med at opnå og vedligeholde en sund og smuk hud. Med hudplejeprodukter fra Exuviance, de bedste og førende på markedet, samt med vores expertise, kan vi hjælpe dig. Uanset om din hud er fedtet, tør, sensitiv eller du døjer med acne, rosacea, atopisk eksem eller pigmentforandringer.

Huden er dit største organ, og den røber ofte ubalancer fra din krop og dit sind. Hos Well Balanced ved vi at stress, kost og livsstil spiller en rolle for din hudtilstand. Vi dykker ned i div. forhold der kan spille en rolle for din hudtilstand, og vil altid gøre vores for at din behandling bliver behagelig og afstressende.

Selvfølgelig har vi mere end hudpleje.

Om mig

​Louise Weidinger. Uddannet Cidesco kosmetolog. Arbejdet hos Exuviance Klinikken i København.Tidligere danser og yoga instruktør. Bachelor i Ergoterapi, samt sundhedsmanager.

Kære kunde

​Hos Well Balanced er DU i fokus! Her tages der altid udgangspunkt i dine behov. Vi sætter tid af til at snakke om udfordringer, mål, udvikling og revurderer løbende.

Vores produktvalg er nøje udvalgt med det formål at være resultatorienteret. Dernæst vælger vi ud fra hvad der er klinisk testet, selvfølgelig fordi vi kun ønsker skadefri og gode resultater.

​​

Glæd dig til at blive forkælet - opnå resultater - skønhed - selvtillid!​

​Wellbalanced

Frankrigsgade 35

2300 København S
Tlf.: 32 59 47 49
CVR: 13889708
info@formogfitness.dk

​​​Frankrigsgade 35

2300 København S


Tlf.: 60 18 06 85

E-mail: info@wellbalanc​ed.dk​