Mandag - Fredag: 09.00 - 18.00 (20.00 efter aftale)

Weeekend & helligdage: Lukket - åben efter aftale!

​Motion og styrketræning

​Fitness Holdtræning Bad sauna og svømmehal for kun 329 kr pr. mdr.

Book en GRATIS prøvetime på tel. 32 59 47 49

Slut af med en forfriskende svømmetur

I Form & Fitness træner du i TECA Physiocable og i den guldprisvindende BRAVO serie fra Amerikanske Cybex. Physiocable-Unlimited Motion Physiocable er den nyeste linie med frie kabler inden for funktionel træning. Udviklet af Teca og designet til at forbedre den neuromuskulære stabilitet, styrke din CORE og proprioception:(evnen til at opfatte og kende placeringen af sin krop og muskel-ledsansen). Physiocable tilbyder total frihed, hvilket giver mange varianter af træningsøvelserne samt sikrer en træning af hele muskulaturen. Med 2x80 kg i vægtdepotet er der også nok jern til de store drenge. Brugeren kan udøve både isolateralt såvel som bilateralt, siddende som oprejst, desuden kan disse multiplanære bevaegelser let integreres med andre øvelser og dermed påvirke hele den kinetiske kæde. Physiocable garanterer forbedring af : stabilitet, balance, koordinering og styrke. Oplev og udlev en intens og effektiv High Intensity training. Physiocable giver brugeren mulighed for at fortage en komplet workout på meget kort tid. Fri bevægelighed og et uendeligt antal øvelser. Resultatet er en sikker, enkel og effektiv workoutoplevelse som du ikke finder andre steder!

Med professionel vejledning og tilrettelæggelse af dit individuelle træningsprogram, gør vi vores til at du når dine mål.

Rom blev ikke bygget på en dag!

Derfor kan du ikke nøjes med mindre end 3 måneders vedvarende træning, for at vurdere, hvor godt det virker på din krop. Tilmeld dig nu, mød op til træningen og vi garanterer dig et godt resultat.

Motion, individuel tilrettelæggelse af et træningsprogram, der tilgodeser dine specifikke behov. konditions og kredsløbtræning, fedtforbrænding, cirkeltræning, rygtræning, genoptræning efter skader, aerobic, yoga. Endvidere fri opfølgning af dit individuelle træningsprogram i takt med at du kommer i bedre form.

​​​Frankrigsgade 35

2300 København S


Tlf.: 60 18 06 85

E-mail: info@wellbalanc​ed.dk​